Search
Close this search box.

Op 11 juli hield Buurtnetwerk Brunssum Centrum weer een succesvolle straathoeksessie en dit keer in de wijk De Hemelder! Wat is het doel achter onze straathoeksessies?

Een straathoeksessie is een hele mooie gelegenheid om persoonlijk met de bewoners te bespreken wat er leeft in hun wijk. Tijdens deze sessies is het buurtnetwerk aanwezig én de wijkmanager van de gemeente van de betreffende wijk. In onze wijk is dit Luca Azzarito.

Tijdens de straathoeksessie kunnen bewoners vragen stellen, tips geven, kortom meedenken over hun eigen wijk. Dit alles wordt genoteerd in een actielijst, die de wijkmanager meeneemt en voorlegt aan de verschillende afdelingen binnen de gemeente. Alle punten worden beantwoord! De antwoorden zijn altijd terug te vinden onder actielijsten op deze website. Heeft u naar het bekijken van de actielijst een aanvullende vraag? Neem dan contact op met de wijkmanager, of stuur het buurtnetwerk een bericht.

Wij blijven graag met u in gesprek! Wilt u zelf deel uitmaken van ons Buurtnetwerk en meepraten en denken over Brunssum Centrum, laat het ons weten, wij kunnen uit de buurten Haansberg, Kruisberg, Hemelder, Hofpoel, Kerkeveld nog mensen gebruiken! Wilt u geen bestuurslid worden, maar wel meehelpen bij activiteiten zoals opruimen van de wijk, burendag, straatspeeldag? Ook dan kunnen wij uw hulp hard gebruiken, dus meld u aan:-)

Facebook
LinkedIn
Recent nieuws
Scroll naar boven

Voer uw postcode in

En ga direct naar uw buurtnetwerkpagina!