Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Buurtnetwerken

Over ons

Buurtnetwerken
wie en wat zijn dat?

Buurtnetwerk Brunssum is een verzameling van vijf actieve buurtnetwerken in de gemeente Brunssum en bestaat volledig uit vrijwilligers.

Ieder Buurtnetwerk vormt de schakel tussen de wijkbewoners en partners in het wijkgericht werken.

Waar nodig kan een Buurtnetwerk een ondersteunende of adviserende rol vervullen bij het oplossen van vraagstukken over verkeer en veiligheid in de wijk.

Samen met de bewoners van de buurten zorgt ieder Buurtnetwerk voor een optimale leefbaarheid in iedere wijk.

Werkzaamheden

Ieder Buurtnetwerk heeft een eigen webpagina waar regelmatig nieuwsberichten over werkzaamheden en activiteiten worden geplaatst. U kunt uw Buurtnetwerk ook volgen op Facebook.

Buurtnetwerkoverleg

Vijf à zes keer per jaar organiseert Buurtnetwerk Brunssum een overleg voor alle bewoners van de aangesloten buurten. Hier is ook plek voor het aandragen van nieuwe ideeën en opmerkingen.

Buurtactiviteiten

Eén van de belangrijkste speerpunten van Buurtnetwerk Brunssum is het bevorderen van de sociale betrokkenheid. Heeft u een mooi burgerinitiatief of wilt u een activiteit organiseren? Vraag gerust om onze hulp!

337005898_577057591046583_7376399043251634545_n
Wijkmanagers

Dit zijn de Wijkmanagers van Brunssum

De wijkmanagers van Brunssum zijn Chantal Moersch, Tom Dragstra en Monique Urlings. Zij stellen zich hier graag even voor.

Als wijkmanagers willen wij ons inzetten voor het bevorderen van de samenwerking en het creëren van positieve bijdrage binnen de gemeente Brunssum.  Ons voornaamste doel is om de leefbaarheid en kwaliteit van leven in onze wijken te verbeteren, waarbij we nauw samenwerken met bewoners, belanghebbenden en lokale organisaties.

We geloven sterk in de kracht van samenwerking en participatie. Samen met het team van de gemeente en de betrokkenheid van de bewoners willen we een hechte band opbouwen en gezamenlijk werken aan een bloeiende gemeenschap. We kijken er met veel plezier naar uit spreekuren en buurtbijeenkomsten samen met de buurtnetwerken te organiseren, gesprekken aan te gaan en de uitdagingen in de wijken van Brunssum aan te pakken.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? De wijkmanagers helpen je graag.

  • Chantal Moersch (wijkmanager Centrum, West en Zuid), tel 06 1890 4931.
  • Tom Dragstra (wijkmanager Oost), 06 5793 0186
  • Monique Urlings (wijkmanager Noord), tel 06 1423 4841.
Scroll naar boven

Voer uw postcode in

En ga direct naar uw buurtnetwerkpagina!